Acryl of Gel nagels

Het is gedeeltelijk een persoonlijke keuze. De één vindt het fijner om hardere acrylnagels te dragen, de ander geeft de voorkeur aan flexibelere gelnagels. Het komt echter wel eens een enkele keer voor dat iemand allergisch is voor gelnagels. Het alternatief is dan acrylnagels.
Daarnaast is ook de omgeving waarin u met uw handen werkt, of eventueel medicijngebruik, niet onbelangrijk bij de keuze voor acrylnagels of gelnagels.  Uw nagelstyliste kan u bij uw keuze adviseren.

Acryl nagels

Acryl FrenchAcryl nagels worden gemaakt door de poeder met een vloeistof (liquid) te vermengen, waarna via een chemische reactie de acrylpoeder tot een bolletje wordt. Vervolgens wordt dit product met een penseel op het nagelbed aangebracht.
De acryl wordt binnen enkele seconden hard. Het is dus niet nodig de hand onder een UV-lamp te leggen om het product uit te harden. De acrylnagels worden daarna in de gewenste vorm gevijld en kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt: Naturel of French.
Uw eigen natuurlijke nagels kunnen worden verstevigd door het aanbrengen van een laagje acryl op de nagels. Ook kunnen de nagels worden verlengd met acryl. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een sjabloon of een tip.

 

Gel Nagels

Gelnagels worden gemaakt met een stroperige substantie (gel), die met een penseel in dunne laagjes op de eigen nagel wordt opgebouwd. Iedere laag wordt uitgehard onder een UV-lamp.

Ook voor gel nagels geldt dat elke vorm mogelijk is: van een natuurlijke ovale nagel, een vierkante nagel of een stiletto nagel. Zo ook de lengte: die kan heel kort, maar ook lang gemaakt en gevijld worden.
De eigen nagels kunnen worden verstevigd door een extra laagje gel aan te brengen. Tevens kunnen nagels worden verlengd met gel door gebruik te maken van een tip of een sjabloon.
 

 

 

 

    

Kleuren

Was vroeger de keuze aan kleuren beperkt, tegenwoordig is het aanbrengen van acryl- of gelnagels mogelijk in een groot scala aan kleuren, passend bij uw wensen, uw persoonlijkheid of bij iedere gelegenheid. Een natuurlijk ogende nagel in een kleur, french manicure (met een witte of gekleurde rand) of een uitbundige design-nagel.
 

Nabehandeling Acryl of Gel nagels

Na gemiddeld 3 of 4 weken, dit is afhankelijk van de snelheid waarmee uw nagels groeien, moeten acryl- en gelnagels weer worden nabehandeld. Bij een nabehandeling (opvullen) wordt circa 95% van het oude product weggevijld en een nieuw laagje acryl of gel opgebracht.   

Verwijderen Acryl of Gel nagels

Het verwijderen van acryl- of gelnagels is geen probleem, mits u dit vakkundig laat doen, zonder dat uw eigen natuurlijke nagels beschadigd worden.

Contactformulier

Heeft u vragen?
Dan kunt u deze naar ons toesturen via het onderstaande formulier

Velden met een * zijn verplicht
Naam *
E-mail adres *
Bericht *

Adres
D.Marotstraat 24
1992 HA Velserbroek
E-mail: info@marpabodycare.nl
Telefoonnummer: 023 549 26 26
Behandelingen uitsluitend volgens afspraak!