U bent hier: Body Sugaring > Informatie

Informatie

                         Naast ontharen peelt en hydrateert suikerpasta de huid

Suikerpasta kent een zeer lange traditie als hulpmiddel bij lichaamsontharing en is in feite sinds ongeveer vijf jaar herontdekt. Een trend die zich in snel tempo wereldwijd doorzet. Daarnaast heeft deze methode, op grond van de aanwezige natuurlijke werkstoffen in de suikerpasta, andere onderdelen m.b.t. de lichaamsverzorging. 

 

Daarom alle voordelen van het gebruik van suikerpasta als methode voor lichaamsontharing even op een rijtje:

 • Het is een zuiver natuurproduct, hypoallergeen, en veroorzaakt doorgaans geen huidirritatie; zelfs wanneer het huidoppervlak meerdere malen na elkaar wordt behandeld.
   
 • In tegenstelling tot andere soorten ontharingsbehandelingen bestaat er bij het gebruik van de pasta geen kans op verbranding.
   
 • De suikerpasta kleeft alleen aan het te verwijderen haar en niet aan de levende huidcellen. Het wegnemen van de pasta is dan ook veel minder pijnlijk dan andere methoden (bijv. het harsen);
   
 • Afgestorven huidcellen worden daarentegen wel mee weggenomen, waardoor deze ontharingsmethode ook een zacht peelende functie voor de lichaamshuid heeft.
   
 • Het hydraterend vermogen van de pasta zorgt er tegelijk voor dat de huid na de behandeling zacht en glad aanvoelt.
   
 • Het is mogelijk om haren te verwijderen vanaf 1 á 2 mm lengte.
   
 • Na de behandeling komen de haartjes weliswaar lichter en minder dik terug, de haargroei zal  bij regelmatige behandelingen geleidelijk aan verder afnemen.
   
 • Door hoge concentratie van de suiker werkt de pasta meteen desinfecterend, de natuurlijke samenstelling zonder fruitzuren bevordert de hygiëne. Dit laatste wordt nog een extra benadrukt doordat suikerpasta na behandelingen bij een individuele cliënt(e)  niet wordt hergebruikt".
    
 • Ook praktisch gezien scoort suikerpasta goed: het kan eenvoudig van de huid, textiel en andere materialen worden verwijderd met lauw water.
   
 • De ontharingsmethode met suikerpasta mag misschien iets duurder zijn dan de tradtionele methodes, het is aanzienlijk goedkoper dan bijv. een laserontharing (die mogelijk ook niet voor iedere haarkleur toepasbaar is). 

Contactformulier

Heeft u vragen?
Dan kunt u deze naar ons toesturen via het onderstaande formulier

Velden met een * zijn verplicht
Naam *
E-mail adres *
Bericht *

Adres
D.Marotstraat 24
1992 HA Velserbroek
E-mail: info@marpabodycare.nl
Telefoonnummer: 023 549 26 26
Behandelingen uitsluitend volgens afspraak!